Game info

Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. is een deel in de Mario & Luigi-rpg reeks. De game combineert daarnaast ook de Paper Mario-serie.

Nieuwste review

Conclusie

  • Mario & Luigi: Paper Jam Bros. is een voor de hand liggende mash-up die zijn belofte niet helemaal waar weet te maken. Hoewel de game soms verrassend grappig uit de hoek komt, creatieve gameplay kent en er goed uitziet valt ook niet te ontkennen dat zijn voorgangers op vrijwel ieder vlak beter in elkaar staken. De mogelijkheid om te rennen, de drastisch ingekorte tutorials en de doorspoelknop zijn stuk voor stuk welkome toevoegingen, maar de game maakt ook wat missers. Het verhaal is daar één van , maar vooral de eentonige en soms opgerekt voelende gameplay zorgen voor een Mario-rpg die, ondanks de gave combinatie van stijlen en leuke gevechten, wat scheurtjes begint te vertonen in de vaste formule.
    Score: 75 Goed
    • Goede combinatie stijlen, originele gevechten, papercraft eindbazen
    • Verhaal komt niet lekker op gang, gameplay en opdrachten iets te eentonig

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord