Game info

Lost Horizon

Lost Horizon speelt zich af in de jaren ’30 van de twintigste eeuw. Het Nazi-regime is op zoek naar occulte wapens om in te zetten voor aanvallen op andere landen en speurt hiervoor over de hele wereld. Fenton Paddock, een voormalig Britse soldaat die zijn brood nu verdient als smokkelaar, wordt gevraagd voor een expeditie in Tibet. Deze expeditie blijkt uit te monden in een zoektocht die zich uitstrekt over drie continenten. In deze klassieke setting ontspint zich een avontuur dat de speler langs onder andere Hong Kong, Tibet en Marokko leidt. Lost Horizon is een point & click-adventure, wat betekent dat de speler de muis gebruikt om opvallende zaken in de omgeving aan te klikken om deze te onderzoeken. Hierdoor kunnen geheimen ontrafeld en mysteries opgelost worden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Lost Horizon doet weinig echt fout, maar vernieuwt eigenlijk nergens. Het heeft een prachtige stijl en goed in elkaar stekend verhaal. De uitstekende hulpfunctie en lineaire puzzels zorgen ervoor dat er weinig fout kan gaan, maar leveren soms onbedoeld een wat klungelige ervaring op.</p>
    Score: 70 Goed
    • Goed verhaal, uitstekende hulpfunctie, prachtige art-style
    • Puzzels te lineair, animaties personages

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord