Game info

Left 4 Dead

Left 4 Dead is een spectaculaire zombiegame, waarbij de nadruk ligt op samenwerken. Je opereert in een team van vier personages in een omgeving die zwart ziet van de zombies en geïnfecteerde mutanten. Deze vier overlevenden moeten zich een weg zien te banen door hordes vijanden om te ontsnappen aan wat hun laatste bestemming lijkt. Left 4 Dead is volledig in coöperatieve modus te spelen, wat betekent dat ieder personage van de overlevenden wordt gespeeld door een echt persoon. Daarnaast is het ook mogelijk voor vier anderen om de rol van zogenaamde Boss Infected te spelen, zodat online gevechten van vier tegen vier ontstaat.

Nieuwste review

Zelfs de zombiehaters zullen na het spelen van Left 4 Dead hun mening moeten herzien. Het spel biedt veel meer dan alleen maar hersenloos in het rond schieten. Left 4 Dead biedt gameplay met de hoofdletter G en geeft de speler een unieke combinatie van een vreemd soort tactical shooter met een flinke dosis humor.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Meer dan alleen zombies afschieten. De source-engine ziet er nog steeds behoorlijk goed uit. Eindelijk de kans om een zombie te spelen. Multiplayer komt zeer goed uit de verf. Mod-makers zijn al hard aan het werk
  • Minpunten
  • Clipping problemen. Singleplayergedeelte wat magertjes

Artikelen

Screenshots