Game info

Kirby's Adventure Wii

In Kirby's Adventure Wii stort een ruimteschip neer op de vredige planeet Popstar. De verschillende delen van het ruimteschip liggen na de crash verspreid over de hele planeet, en het is aan het roze mannetje Kirby en zijn vrienden om de verschillende onderdelen te vinden en de buitenaardse wezens te helpen terug te keren naar hun thuisplaneet. Kirby's Adventure Wii is een tweedimensionale platformer waarin Kirby het opneemt tegen allerlei vijanden. Niet alleen kan hij zijn tegenstanders opzuigen, hij kan ook outfits vinden waarmee hij andere vaardigheden krijgt. Zo kan Kirby bijvoorbeeld zwaardvechten, speren werpen en met een kanon schieten. Het is mogelijk Kirby's Adventure Wii in je eentje door te spelen, maar je kunt ook de hulp inroepen van tot drie vrienden. De extra spelers kunnen elk een andere kleur Kirby kiezen, of aan de slag met Meta Knight, King Dedede en Waddle Dee. Spelers kunnen in de coöperatieve modus elk moment in en weer uit de game stappen. Bovendien kunnen spelers elkaar helpen door bij elkaar op de rug te klimmen. Ook bevat de game de zogenaamde Ninja Dojo, waarin spelers onderling strijden om zo veel mogelijk punten te scoren met het werpen van ninjasterren naar verschillende doelwitten.

Nieuwste review

Kirby's Adventure Wii is een klassieke Kirby-game waarin de roze held zich weer vol moet zuigen om vijanden aan te vallen of door te slikken. In deze game kan het personage op dat front helemaal los gaan, want er zitten genoeg nieuwe power-ups in om Kirby constant een nieuw gezicht te geven. Dat heeft ook een keerzijde: omdat het nooit lang duurt voordat je de power-ups in een level tegenkomt, is Kirby's Adventure net als voorganger Epic Yarn nog steeds erg makkelijk.

7,5
Score
75
Score: 75
  • Pluspunten
  • Veel power-ups en super power-ups, kan met meerdere mensen tegelijk, ziet er fantastisch uit, leuke thematische levels
  • Minpunten
  • Tweede speler is erg afhankelijk van de eerste speler, game is aan de makkelijke kant

Artikelen

Screenshots