Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Kirby Super Star Ultra

Kirby Super Star Ultra is een remake van de originele Kirby Super Star (Kirby's Fun Pak), een game die in 1996 verscheen op de SNES. In de game kruip je in de huid van de roze held Kirby, die je niet alleen door platformlevels moet loodsen, maar met wie je ook allerlei minigames kunt voltooien. Er zijn zestien verschillende spellen, variërend van minigames tot platformavonturen. Kirby kan lopen en vliegen, vijanden verslaan of ze opslokken om hun vaardigheden over te nemen. Opgeslokte vijanden kunnen ook worden omgezet in een hulpje, dat aan de zijde van Kirby strijdt. Dit hulpje kan zowel door de computer als door een tweede speler bestuurd worden. De game bevat onder andere vernieuwde graphics, nieuwe tussenfilmpjes en drie gloednieuwe minigames die de speler met behulp van het touch-screen moet besturen. Deze minigames zijn tevens met maximaal vier personen via download play te spelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Kirby Super Star Ultra is een wat ongebalanceerd geheel van losstaande spelletjes die niet genoeg op elkaar lijken om één geheel te vormen, maar ook niet genoeg van elkaar verschillen om steeds weer verfrissend voor de dag te komen. Dit terwijl zulke losse spelletjes de uitgelezen kans zijn, om eens echt wat nieuws te proberen. Nu is het gewoon een degelijke Kirby-game, maar niet beter dan zijn voorganger Mouse Attack.</p>
    Score: 60 Oké
    • Veel speciale aanvallen. Coöperatieve spelmodus. Paar aardige innovaties
    • Achterhaalde spelconcepten. Meer van hetzelfde. Zeer suffe touchscreen-spelletjes

Artikelen

Screenshots (15)