Game info

Kinect Adventures!

In Kinect Adventures! kunnen spelers allerlei minigames spelen om spannende avonturen te beleven. Zo kun je gaan raften en aan de slag gaan op een stormbaan, of vanaf een bergtop afdalen naar beneden en onderweg allerlei obstakels ontwijken. Er zijn twintig verschillende minigame-avonturen te beleven. Je speelt Kinect Adventures! met behulp van het Kinect-accessoire. Hierdoor is er geen controller meer nodig om de game te spelen, want het Kinect-accessoire registreert de bewegingen die spelers maken en vertaalt die naar de game.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Kinect Adventures is zo&rsquo;n typische tech-demo die je gratis bij nieuwe hardware krijgt: het is direct leuk en demonstreert wat mogelijk is, maar heeft niet veel om het lijf en het duurt dan ook niet lang voordat je het meeste wel gezien hebt. Kinect Adventures laat je springen, je handen en benen gebruiken en tovert meteen een dikke glimlach op je gezicht, maar het ontbreekt de game duidelijk aan inhoud. Een korte stoot plezier dus, waar we graag een uitgebreidere versie van zouden zien.</p>
    Score: 60 Oké
    • Minigames besturen in bijna alle gevallen goed, presentatie is uitstekend
    • Heeft niet veel om het lijf, één van de minigames bestuurt niet naar behoren

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord