Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Hydroventure

Hydroventure is een Loco Roco-achtige side scrolling platformer. In Hydroventure bestuurt de speler water, door het level te kantelen met de Wiimote. Het water kan ook de vorm van ijs aannemen om extra snel te glijden, of de vorm van een wolk die bliksem kan afschieten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Hydroventure (ook wel Fluidity genoemd) is &eacute;&eacute;n van de beste games verkrijgbaar voor WiiWare. Ontwikkelaar Curve Studios heeft een enorm uitgebreide tweedimensionale platformgame gemaakt, met indrukwekkende physics, goed gebruik van de Wii-controller en spelprogressie die zich kan meten met Metroid. Het spel kan wel aardig pittig worden, maar daar zullen weinig gamers een traan om wegpinken. Een moderne klassieker.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Sterke gameplay, scherpe graphics, goede spelprogressie, enorm groot
    • Realistische physics maken het soms iets te moeilijk voor de leek, geen bijzondere muziek of geluidseffecten

Artikelen

Screenshots (5)