Game info

HISTORY Great Empires: Rome

HISTORY Great Empires: Rome is de eerste game uit de History Channel Pocket History-serie voor de Nintendo DS. De game draait volledig om de Romeinse tijd en het bouwen en ontwikkeling van het enorme imperium destijds. Aan jou de taak om Romeinse Rijk even groot te maken als het in een ver verleden echt was. Als speler krijg je in HISTORY Great Empires: Rome de controle over het Romeinse Rijk, waarbij het van belang is steden te bouwen, uit te breiden, te onderhouden en de bevolking te regeren als een goed leider. Dit doe je door de economie goed te laten lopen, het Rijk te beschermen tegen aanvallen van buitenaf, of juist buurgebieden aan te vallen en je bevolking te voorzien van grondstoffen waarmee gebouwd en ontwikkeld kan worden.

Nieuwste review

Conclusie

 • <p>Great Empires: Rome is met minimale productiewaarden in elkaar gefrutseld en dat is te merken. Ergens in de kern steekt het spel redelijk in elkaar, maar de vele technische mankementen, de slechte interface en de willekeur van de gevechten, laten daar weinig van heel. </p>
  Score: 30 Waardeloos
  • Het had zo leuk kunnen zijn
  • Technisch gedateerd en krakkemikkig. Gevechten voelen compleet willekeurig. Onoverzichtelijke, stugge interface. Welk geluid?

Artikelen

  12:20
  1
  Review
  12:20
  1
  Review
  History Great Empires: Rome

Screenshots Nintendo DS