Game info

Guitar Hero II

Guitar Hero II is de opvolger van de zeer succesvolle muziekgame Guitar Hero. Deze game laat je in de rol kruipen van een rockster. Neem de bijgeleverde gitaar in je hand en speel met de muziek mee. De game bevat meerdere moeilijkheidsgraden zodat een beginnende speler met de game uit de voeten kan, maar dat een echte rockster ook een flinke uitdaging heeft. Dit nieuwe deel in de serie komt met ruim 55 nieuwe nummers en bevat meerdere muziekgenres: klassieke rock, moderne rock, metal, heavy metal en meer. Ook heeft Guitar Hero II nieuwe speelmodi, waaronder een coöperative multiplayermodus. Hierin zul je samen goed moeten spelen om een rockster te worden.

Nieuwste review

Guitar Hero: Rocks the 80s is een ietwat gemakzuchtige game die een aantal aardige liedjes toevoegt en die je zeker weer wat avondjes plezier zal geven, maar die uiteindelijk vooral te weinig te bieden heeft voor zijn prijs. Wacht liever nog een paar maandjes op het derde deel.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Aantal aardige nummers. Rockt nog steeds lekker weg
  • Minpunten
  • Relatief veel onbekende en saaie nummers. Geen nummers te koop in de store. Leercurve minder goed uitgewerkt. Slechts dertig nummers voor bijna veertig euro

Artikelen

Screenshots