Game info

Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 is het zesde deel in de realistische raceserie. Het spel heeft een nieuwe user interface en natuurlijk nieuwe parkoersen en auto's. Gran Turismo 6 loopt op een nieuwe engine die er voor zorgt dat downloadbare content gemakkelijker toegevoegd kan worden. Het is de bedoeling dat er constant nieuwe parkoersen en auto's online verschijnen die gedownload kunnen worden. Maar ook het spel zelf bevat genoeg content: er zijn 1200 auto's, 33 locaties en 71 verschillende parkoersen, waaronder alle omgevingen en auto's uit het vijfde deel.

Nieuwste review

Gran Turismo 6 is in de basis de beste simulatieracegame die je op een spelcomputer kunt vinden, met superieure rij-eigenschappen en een grote verscheidenheid aan auto's en circuits. De vele visuele effecten brengen de game tot leven, maar de tierlantijnen kunnen niet verhullen dat het spel audiovisueel lang niet altijd hoogstaand is. Kun je enkele beperkingen accepteren, evenals het feit dat het spel nog de nodige updates zal (moeten) ontvangen, dan kun je dankzij GT6 nog lang vooruit met je PlayStation 3.

8,5
Score
85
Score: 85
  • Pluspunten
  • Meest waarheidsgetrouwe physics in een consoleracegame ooit, enorme lading auto's en circuits, levendige uitstraling dankzij vele visuele effecten, belofte van diverse toevoegingen
  • Minpunten
  • Grillige audiovisuele kwaliteit, online stand niet voor iedereen zonder frustraties

Artikelen

Screenshots