Game info

Fuzion Frenzy 2

Tot zo’n vier jaar geleden was Fuzion Frenzy het populairste toernooi op aarde en was het voor iedereen wereldwijd live te volgen. Het werd echter door de wereldleiders verboden, omdat zij vreesden dat het gedrag van de spelers van slechte invloed op de bevolking zou hebben. Door de overbevolking op de planeet kwam veranderde dit echter, omdat de wereldleiders met een plan kwamen waardoor mensen naar de ruimte konden emigreren. Om emigratie aan te moedigen brachten de leiders het Fuzion Frenzy toernooi terug, maar ze hadden inmiddels wel een verandering aangebracht. Ze creëerden game zones op andere planeten om er mensen naar toe te lokken. Het was natuurlijk ook handig dat de leiders er voor zorgden dat de zes beste spelers weer aan de slag konden gaan. Fuzion Frenzy 2 combineert meer dan 40 mini games met futuristische arcade actie, custom toernooien, Xbox Live features om de meest ultieme party game op de Xbox 360 te creëren. Je kunt Fuzion Frenzy 2 met je vrienden en familie spelen om er achter te komen wie van jullie nou de sterkste is. Je bent vrij om te kiezen welk spelletje je wilt spelen en je kunt zelf ook uitmaken hoe je het speelt. Je kunt je eigen toernooi samenstellen uit de mini games die jij wilt spelen. Strijdt om planeten van de anderen te stelen of kijk toe hoe ze van jou gestolen worden. De speler die uiteindelijk de meeste planeten domineert, mag zichzelf de winnaar noemen.

Nieuwste review

Fuzion Frenzy 2 is amusant voor een namiddagje, maar langer dan dat zal de game niet in je Xbox 360 blijven zitten. Het is leuk dat de console van Microsoft nu eindelijk een partygame aan boord heeft, maar de kwaliteit ervan is niet echt van een hoog niveau. Het spel mist een eigen karakter en de minigames komen ongeveer allemaal op hetzelfde neer. Grafisch bengelt het spel net op het randje van een teleurstelling, terwijl je tijdens het spel best het geluid afzet door de gruwelijke soundtrack met ditto stemmetje van de aanwezige presentator. Eigenlijk zou dit een perfect spel zijn voor XBLA, maar toch ligt hij gewoon in de winkels voor, gelukkig, een ietwat lager prijsje dan de gemiddelde Xbox 360 game.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • 43 minigames is niet slecht. Eindelijk een partygame voor de Xbox 360
  • Minpunten
  • Spel weet niet lang te boeien. Gebrek aan sfeer en humor. Minderwaardige soundtrack en voice-acting. Grafisch kan het spel beter

Artikelen

Screenshots