Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Football Manager Live

Football Manager Live is de eerste Massive Multiplayer Online Management-game en begint daarmee een compleet nieuw (sub)genre. In Football Manager Live spelen maximaal duizend mensen in één wereld tegen elkaar. Elke speler maakt een fictief team en vult dat voor een bepaald budget met echt bestaande voetballers. Elke dag wordt je budget aangevuld met een op je ranking gebaseerd bedrag. Alle spelers komen in een algemene ranking terecht, waar alle gespeelde wedstrijden voor meetellen. Ook kunnen spelers competities organiseren waarin er met een beperkt aantal mensen gestreden wordt. In cups en competities, die zowel publiekelijk als besloten kunnen worden opgezet, kan prijzengeld verdiend worden en wedstrijden in competitieverband leveren meer punten op voor de algemene ranking. Hoe hoger je op die ranking staat, hoe meer geld je elke dag krijgt, dus hoe hoger je salarisbudget is. Ontwikkelaar Sports Interactive zet Football Manager Live neer als meer mainstream dan de normale Football Manager-games en zijn daardoor meer geschikt om snel tussendoor in korte pozen te spelen. Aan het spelen van Football Manager Live zijn vaste maandelijkse kosten verbonden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Football Manager Live is het walhalla voor elke aspirant voetbalmanager. Eindelijk is het mogelijk om je zelfgecreëerde elftal te laten strijden tegen menselijke tegenstanders, zonder dat het ten koste gaat van alle diepgang van de geroemde serie. Hier staat wel tegenover dat er flink gelapt zal moeten worden om de game te kunnen spelen. Maar zelfs met het fikse prijskaartje kan niet anders dan geconcludeerd worden dat Football Manager Live uitstekend in elkaar steekt.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Uitgebreid. MMO-spelelementen. Toegankelijkheid
    • Relatief hoge maandelijkse kosten. Gebrek aan trainingsmogelijkheden

Artikelen

Screenshots (33)