Game info

F.E.A.R. 2: Project Origin

Project Origin is het officiële vervolg op het angtaanjagende F.E.A.R. en zit wederom vol met actie en horror. In dit tweede deel speel je de rol van Michael Bennet, een militair die de opdracht krijgt om Genevieve Aristide, een dame die ook betrokken was bij de Armacham-praktijken, terug te vinden. Dit keer speelt de actie zich niet enkel af in beklemmende binnenlocaties, maar ook in de open lucht van de omgeving rond het stadje Auburn. Hierbij keert de woedende Alma, het mysterieuze meisje met bovennatuurlijke krachten, weer terug en kom je oog in oog te staan met de gruwelijkste verschijningen. Als Bennet heb je de leiding over een militaire eenheid, waarmee je het op moet nemen tegen deze vijanden, in een singleplayer-avontuur dat je de stuipen op het lijf jaagt. Project Origin bevat daarnaast verschillende multiplayer-mogelijkheden, met modi als Armored Front, Blitz, Control en Failsafe. In deze modi hou je je respectievelijk bezig met het veroveren van verschillende locaties, het stelen van twee Phlags van je tegenstander, het verdedigen van verscheidene vooraf ingestelde locaties en het afmaken van elke andere speler totdat niemand meer overblijft.

Nieuwste review

None

F.E.A.R. 2: Project Origin pakt moeiteloos de draad op waar het eerste deel was gebleven. Monolith heeft in dit deel duidelijk gekozen voor wat meer actie dan angst, maar weet nog steeds de juiste balans te vinden. Het uiterlijk van het spel heeft de tand des tijd echter wat minder goed doorstaan en ook de poging van Monolith om enkele nieuwe gameplay-elementen toe te voegen, had zeker niet gehoeven. Toch blijft F.E.A.R. 2: Project Origin een angstig goed spel.

8
Score
80
Score: 80
 • Pluspunten
 • Gevarieerde omgevingen. Juiste dosering tussen actie en angst. Vuurgevechten nog steeds even intens. Waardige opvolger
 • Minpunten
 • Sommige gameplay elementen hadden niet gehoeven. Grafisch niet de beste shooter op de markt

Artikelen

  16:20
  1
  Review
  16:20
  1
  Review
  F.E.A.R. 2: Project Origin

Screenshots