Game info

Fable II: Pub Games

Fable II: Pub Games bestaat uit een drietal kansspelletjes waarmee je kunt gokken. Geld dat in deze games gewonnen wordt, kan worden gebruikt in de game Fable II.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Fable 2 Pub Games is voor de tokoemstige Fable 2-speler een leuke game waarmee alvast goud en exclusieve voorwerpen te verdienen zijn. Degene die geen fan zijn van Fable moeten dit spel zonder twijfel links laten liggen. Tevens is deze game gratis bij een bestelling van Fable 2, terwijl hij op de Marketplace voor 800 punten verkocht wordt. Let dus goed op dat je hem niet voor punten koopt als je interesse hebt in zowel Fable 2 als Pub Games. Het cijfer moet gezien worden als de score voor het gratis extraatje, en niet wanneer je de volle mep ervoor betaald. Daarvoor zijn de Pub Games net iets te summier. </p>
    Score: 70 Goed
    • Verslavend als je voor je Fable-personage speelt. Exclusieve Fable 2-voorwerpen. Innovatieve twist op gokspellen
    • Spinnerbox is te eentonig. 800 punten terwijl je hem gratis kunt krijgen

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord