Game info

DTM Race Driver: Create & Race

DTM: Create & Race is de allereerste DTM-game voor de Nintendo DS. De game is dan ook door een nieuwe ontwikkelaar speciaal voor de handheld ontwikkeld. De game bevat 32 parcoursen, die stuk voor stuk echt bestaan. Denk hierbij onder andere aan Silverstone en de Nürburgring. Daar kun je overheen scheuren met 25 officieel gelicenseerde raceauto's. Hieronder vind je de Koenig GT, de AMG Mercedes C Klasse DTM en de Chevrolet Silverado Truck. In de World Tour Mode kun je nieuwe auto's en kampioenschappen vrijspelen. Naast racen is het ontwerpen van je eigen racebanen een belangrijk onderdeel van dit spel. Met de stylus kun je haarspeldbochten, lange rechte stukken, tunnels, bruggen, kerbstones, chicanes en meer plaatsen in allerlei omgevingen. Die omgevingen zijn ook zelf in te vullen met industrieterreinen, bossen en meer. Als je een baan af hebt, kun je deze zelf testen door er in je eentje of met drie vrienden overheen te racen. Met zijn vieren racen kan met één versie van de game dankzij de "game sharing"-optie.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>DTM Race Driver 3 Create & Race is een dappere poging om het serieuze racegenre over te brengen naar de Nintendo DS. Je zult er echter al snel achterkomen dat de kleine handheld niet bepaald geschikt is voor dit soort games. Desondanks is de game behoorlijk gevuld en heeft men duidelijk de nodige tijd en moeite in dit product gestoken. Mocht je echt graag een wat serieuzere racegame voor onderweg willen hebben, en je bezit geen PSP, dan zou je deze game nog kunnen overwegen.</p>
    Score: 60 Oké
    • Veel raceklassen en circuits. Uitgebreide multiplayer. Schademodel. Geslaagde track editor
    • Gebrekkig geluid. Bochten moeilijk te zien. DS-hardware werkt sim aspect tegen. Weinig feeling met je auto

Artikelen

Screenshots Nintendo DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord