Game info

Drawn To Life

Een dorpje dat met het uitsterven wordt bedreigd en wordt vastgehouden door de eeuwige winter heeft jouw hulp nodig. De overgebleven inwoners van het dorpje hebben je nodig om hun verloren bezittingen terug te krijgen. Zo moet je de zon, de maan, fruitbomen, vissen, regenwolken, planten, dieren en nog veel meer terug zien te krijgen. Jij speelt de Creator en kunt je eigen personages tekenen en deze tot leven laten komen. In de Challenge-modus moet je je een weg rennen, springen en vechten door het avontuur. In de Village-modus kun je een pauze nemen van alle actie en rondhangen in het dorpje en je creaties zien omgaan met de bewoners, de omgevingen en andere creaties.

Nieuwste review

Het concept van Drawn to Life is zeer prijzenswaardig en het idee dat je zelf dingen moet tekenen die vervolgens in het spel tot leven komen, heeft enorm veel potentie. Alleen doet Drawn to Life veel te weinig met die potentie. Het is eigenlijk vooral een behoorlijk slechte platformgame met één leuke gimmick, die niet eens wezenlijk van invloed is op de gameplay.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Je eigen tekeningen komen tot leven. Bevordert de creativiteit
  • Minpunten
  • Eigenlijke game is behoorlijk slecht. Saai RPG-gedeelte haalt de vaart eruit. Tekeningen hebben geen invloed op het spelverloop. Spel mikt op jonge kinderen, maar vereist behoorlijke kennis van het Engels

Artikelen

Screenshots