Game info

Dragon Ball Z: Shin Budokai 2

Vecht samen met Goku, Vegeta en de vele andere Dragon Ball personages, om zo te bepalen wie de krachtigste strijder van de aarde is. Naast het spelen tegen de computer kan er ook tegen een vriend gespeeld worden. Er is namelijk, net als haar voorganger, een multiplayer voor twee personen. Dragon Ball Z: Shin Budokai 2 bevat een verbeterd gevechtssysteem met meer dan 50 nieuwe vechtvaardigheden en ultieme aanvallen. Je kunt ervoor kiezen om met de helden uit Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT te spelen of met de schurken. Het spel bevat een verhaallijn dat je laat spelen in de toekomstige wereld van Trunks en zijn avonturen tegen zijn aardsrivaal Majin Buu laat mee maken. Een verandering van deze game tenopzichte van de eerste Dragon Ball Z: Shin Budokai is het cameraperspectief. Deze game speelt zich namelijk, net als Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi, vanuit een schuin perspectief. Je ziet je personage dus schuin van achteren in plaats vanaf de zijkant. Overigens heet dit spel in Amerika 'Dragon Ball Z: Shin Budokai - Another Road'. De Europese versie heet echter gewoon Dragon Ball Z: Shin Budokai 2.

Nieuwste review

Dragonball Z Shin Budokai 2 weet maar weinig nieuws aan tafel te brengen. De makers hebben met de nieuwe verhaal structuur echter wel een poging gedaan ons wat anders te geven. Maar had ook meteen iets meer aandacht besteed kunnen worden aan het verminderen van de hoeveelheid laadschermen?

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Verhaal kent originele insteek. Prettig te spelen voor zowel gevorderden als beginners. Originele stemmen zitten in de game
  • Minpunten
  • Vaak saai uitziende levels. Shin Budokai 1.5 zou beter staan als titel. Aargh, die laadschermen!

Artikelen

Screenshots