Game info

Divinity II: Ego Draconis

Divinity II: Ego Draconis is een Role-Playing Game en het vervolg op Divine Divinity, dat zich afspeelt in de magische wereld van Rivellon. De bevolking leeft in vrees voor een herhaling van de zware oorlogen die Rivellon ooit op het randje van de afgrond hebben gebracht. En hun angst blijkt niet ongegrond als de demoon die de vernietiging ooit begonnen is, weer terugkeert. De speler neemt de rol op zich van een Dragon Slayer, die op bizarre wijze de mogelijkheid krijgt zelf te veranderen in een draak en zo een legendarische Dragon Lord wordt. Dit biedt de speler nieuwe mogelijkheden, maar stelt hem ook tegenover zijn vroegere mede-jagers. Met een keur aan nieuwe wapens en mogelijkheden moet de held zich staande zien te houden in het aangezicht van een nieuwe Apocalyps.

Nieuwste review

Divinity 2 duurt voor een RPG niet bijzonder lang en de wereld is niet al te groot. Vanwege je gevechtstoren heb je altijd een plek om naar terug te keren, en rustig te werken aan je personage. De draakvorm is echt top en het kunnen lezen van gedachten blaast wat leven in de soms saaie quests. Voor wie graag een RPG speelt maar geen tijd heeft voor een honderd uur durend epos, zal in Divinity II een degelijke titel vinden.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Draakvorm een echte toevoeging. Wereld is klein en behapbaar. Vechtsysteem lekker simpel. Gevechtstoren perfecte thuisbasis. Mindread is gedetailleerd uitgewerkt
  • Minpunten
  • Quests vaak voorspelbaar. Omgang Anti-Dragon Zones wordt repetitief . Verhaallijn vrij ongeinspireerd

Artikelen

Screenshots