Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Disaster: Day of Crisis

Disaster: Day of Crisis is een survivalgame voor de Wii, waarbij in een korte tijd een onvoorspelde reeks van natuurrampen de Verenigde Staten heeft getroffen. Een groep van special forces heeft deze kans gegrepen en een nucleair wapen weten te bemachtigen. Alleen Ray, ex-lid van een elite reddingsteam kan tegenstand bieden. Als Ray zul je moeten overleven in de door rampen veroorzaakte chaos. Dat betekent dat je op het ene moment in een auto een enorme vuurzee probeert te ontvluchten, terwijl je even later enorme instortende gebouwen dient te ontwijken, of moet zwemmen voor je leven om niet ten onder te gaan in een enorme vloedgolf.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Disaster: Day of Crisis is een grappige mengeling van verschillende gametypes, die aardig uit zijn verf komt. De game weet het gevoel van een verzameling minigames te omzeilen terwijl het toch verscheidene simpele acties van de Wii-mote vereist. De game probeert alleen af en toe teveel tegelijk te doen waardoor het soms de focus een beetje verliest.</p>
    Score: 60 Oké
    • Goede on-rails shooter. Leuk verhaal. Vermakelijke mini-games
    • Wil teveel tegelijk. Rijden matig. Tijdsdruk. Vervelend save-systeem

Artikelen

Screenshots (33)