Game info

Diablo III: Reaper of Souls

Reaper of Souls is een uitbreiding op de epische actie-rpg Diablo III. In deze loot-games van Blizzard vechten spelers zich een weg door duistere kerkers vol met gevaren, maar waardevolle schatten. Reaper of Souls draait volledig om Malthael, de gevallen Aartsengel der Wijsheid. Hij is al lang verdwenen, maar in Reaper of Souls keert hij terug als de Engel des Doods en verovert hij de Black Soulstone. In deze steen zit de essentie van het Oerkwaad. Als deze krachten op de wereld worden losgelaten, heeft dat desastreuze gevolgen. De Crusader staat echter klaar om hier een stokje voor te steken. Met zijn gigantische pantser en ondoordringbare schild kan deze nieuwe speelbare klasse aanvallen met een heel arsenaal aan wrede, vernietigende wapens. Naast de Crusader zijn ook de Barbarian, Wizard, Monk, Witch Doctor en Demon Hunter speelbaar. Het maximale level wordt verhoogd naar 70. Spelers laten zich na de avonturen in Diablo III meesleuren naar de legendarische stad Westmarch.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Reaper of Souls is eigenlijk de patch waar fans al om vragen sinds ze Diablo 3 voor het eerst uitspeelden. Ondanks dat er maar &eacute;&eacute;n nieuw hoofdstuk en held wordt toegevoegd, is Act 5 een behoorlijk goed gevuld stuk met veel nieuwe, verhalende events. Het geheim van de uitbreiding is echter Adventure Mode. Een goed uitgewerkte remix van alle bestaande content, die ervoor zorgt dat herspelen van de levels zowel fris als nuttig aanvoelt.</p>
    Score: 85 Uitstekend
    • Westmarch en Pandemonium zijn top locaties, Adventure Mode is precies wat fans nodig hadden, meer events met een doel
    • Blood Marsh is pure tijdrekking, soundtrack soms irriterend, nog steeds vrij conservatief gamedesign

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord