Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Dead 'n' Furious

In Dead 'n' Furious word je midden in de nacht wakker. Je celdeur staat open, de bewakers zijn verdwenen en het is doodstil. Een shotgun ligt naast je op de vloer, midden in een plas bloed. Je pakt het op en stapt de hal in en daar kom je een leger aan zombies tegen. Met de shotgun begin je je een weg door de zombies te banen en ga je op zoek naar de waarheid achter dit mysterie. Je wilt deze nachtmerrie beëindigen. Je vraagt je af of er anderen zijn zoals jij, of er nog overlevenden zijn. Dead 'n' Furious is een "on rails shooter" zoals de House of the Dead-games die zeer populair waren in de arcadehallen. "On rails" houdt in dat je zelf niet loopt, de game beweegt jou door de omgevingen heen. Zelf ben je druk bezig met het neerschieten van de vele zombies door met de stylus op het scherm te tikken. Je wapen herladen doe je door ammunitie er naartoe te slepen. Het spel is meerdere keren door te spelen doordat er meerdere eindes zijn, verborgen geheimen en vrij te spelen items. Bovendien is de hele game in coöperatieve modus met een vriend door te spelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>De eerste on-rails shooter op de Nintendo DS. En ook meteen de slechtste on-rails shooter van de afgelopen tien jaar.</p>
    Score: 30 Waardeloos
    • On-rails schieten met je stylus had leuk kunnen zijn
    • Zeer, zeer saaie omgevingen. Manier van herladen is vervelend. Zeer onvergeeflijk. Saai?. Saai!

Artikelen

Screenshots (27)