Game info

De Sims 4

De Sims 4 is het vierde deel in de immens populaire gamereeks waarin spelers hun eigen huizen kunnen bouwen. Hier komen vervolgens Sims in wonen, virtuele mensen met hun eigen karaktereigenschappen die ook hun eigen leven leiden. De Sims beleven een breed spectrum aan emoties in De Sims 4. Deze emoties worden onder meer bepaald door andere Sims en hun acties, maar ook door gebeurtenissen in het leven van Sims, hun herinneringen of de kleding die zich dragen. Zij gedragen zich bovendien slimmer in de Sims 4 en kunnen onder meer multitasken voor een meer realistische simulatie. Spelers krijgen in De Sims 4 ook uitgebreide bouwmogelijkheden via de vernieuwde Build Mode, waarin een huis per kamer ingericht kan worden. Verder kunnen zij de gemaakte content online delen en op hun beurt ook nieuwe objecten of een andere inrichting downloaden van andere spelers.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Ja, het is een hele vooruitgang dat we nu onze Sims aan het werk kunnen zien. Maar helaas slechts in drie &lsquo;actieve&rsquo; carri&egrave;res. De nieuwe mogelijkheid om zelf een winkel te runnen is echter leuker dan die baantjes. We kunnen maar niet aan het gevoel ontsnappen dat alle toevoegingen uit deze uitbreiding eigenlijk al standaard in De Sims 4 hadden moeten zitten.</p>
    Score: 60 Oké
    • Toffe nieuwe animaties, winkel runnen, eindelijk zien wat je Sims doen op hun werk
    • Geen diepgang in werk, vreemde bugs

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord