Game info

Dark Souls

Dark Souls is een donkere fantasygame die als spirituele opvolger wordt gezien van Demon's Souls. De game staat net als Demon's Souls bekend om zijn moeilijkheidsgraad en zet spelers, gewapend met slechts een zwaard, boog of toverstok, tegenover gigantische ridders, draken en andere mythische beesten. In Dark Souls kun je vrij de wereld verkennen, al is deze wel opgedeeld in verschillende gebieden. Dat kan alleen of met maximaal drie anderen, maar je bent niet in staat om direct met hen te communiceren. Je kunt er ook voor kiezen om iemand dwars te zitten en bijvoorbeeld een monster naar zijn of haar spelwereld toe te sturen.

Nieuwste review

Dark Souls is Demon’s Souls in het kwadraat. Dat betekent een grotere wereld met meer martelingen en andere vormen van sadisme, maar ook een toename van de grafische foutjes die in de verder nagenoeg onfeilbare formule zaten. De uitkomst blijft evengoed hetzelfde: een brute game vol met geheimen en een leercurve waar je u tegen zegt. Voorafgegaan door een f en gevolgd door ck.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Gevechten zijn hard maar eerlijk, veel diepgang in uitbouwen van eigen personage, vol geheimen en interessante personages en bazen
  • Minpunten
  • Af en toe behoorlijke beeldvertraging

Artikelen

Screenshots