Game info

DanceStar Party

Dancestar Party is een game van Sony en de makers van Singstar. Alle danstechnieken worden door de speler(s) met het Playstation Move control-systeem uitgevoerd. Dancestar Party heeft de mogelijkheid om met twee spelers tegelijk creatief en met precisie te dansen op herkenbare en succesvolle hits van meer dan 40 internationale artiesten. De speler kan vier verschillende choreografieën leren per nummer met verschillende moeilijkheidsgraden. Daarnaast zijn er per nummer 160 dansroutines te bespelen. De game bevat ook de functie Dance Partners, waarmee de speler met vrienden een eigen dansroutine kan ontwikkelen die door de Move-functie zeer precies uitgewerkt kunnen worden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> DanceStar Party is voor de prijs van 40 euro een redelijk voordelige PlayStation-titel. Het leert je&nbsp; fijne, zwoele dansbewegingen, maar een uitdagend spel is het niet. Dat komt vooral omdat DanceStar met Move werkt, waardoor alleen de beweging van je rechterarm wordt geregistreerd.</p>
    Score: 70 Goed
    • Leuke aankleding met clips en mooi uitgedoste dansers, sexy dansbewegingen, veel mogelijkheden
    • Alleen de rechterarm wordt geregistreerd, highscores zijn verstopt

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord