Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Dance Central

In Dance Central stappen mensen in de spotlight om zelf te dansen. Dankzij het Kinect-accessoire heb je geen controller nodig om de game te spelen, maar kun je met je lichaam de game besturen. Door een choreografie uit je hoofd te leren, kun je jouw danstalenten laten zien. Er zijn talloze nummers om op te dansen, zoals liedjes van Lady Gaga, No Doubt, M.I.A. en Bell Biv Devoe. In totaal zijn er meer dan negentig choreografieën te leren en meer dan zeshonderd dansbewegingen onder de knie te krijgen. Dance Central is van dezelfde makers als de Rock Band-serie.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Dance Central laat goed zien wat Kinect voor gamen betekent. De gameplay is voldoende vergeeflijk om zelfs de stijfste hark een kans te geven en de Break It Down-modus kan iedereen de bewegingen bijbrengen. De kinderziektes in menubesturing en sporadische problemen met het registreren van subtielere bewegingen drukken de pret niet al te veel.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Break It Down-modus, geen perfecte kopie van bewegingen vereist
    • Menubesturing werkt niet erg soepel, af en toe problemen om subtielere bewegingen goed te registeren

Artikelen

Screenshots (6)