Game info

Crackdown 2

In Crackdown 2 ben je een superagent met bovenmenselijke krachten. In een grote open stad ben je vrij om de omgevingen te verkennen. Daarbij kun je op alle plekken komen dankzij je superkrachten en krijg je de vrije hand in de manier waarop jij het recht laat zegevieren. In de stad Pacific City mag je namelijk zelf kiezen op welke manier je de vrede terugbrengt. Hierbij hoef je een beetje vernieling en geweld dus niet te schuwen. Crackdown 2 richt zich op een sterke multiplayermodus. Het spel kan coöperatief gespeeld worden met vier spelers en tegen elkaar met maximaal 16 spelers. Hierbij krijgt iedereen de vrijheid om te doen en laten wat hij wil in Pacific City.

Nieuwste review

Crackdown 2 is een relatief korte, zeer vermakelijke rit, maar kan niet verbloemen dat er bijster weinig veranderd is ten opzichte van z’n voorganger. Met een te verwaarlozen verhaal en op de lange termijn een gebrek aan variatie moet de game het hebben van andere krachten. Krachten die dankzij hun wisselwerking maken dat je de game niet snel zat bent, want voor je het weet ben je een adrenalinejunkie met verzamelwoede.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Rondrennen, springen, zweven, alles voelt heerlijk aan. Verkennen loont. Uitbreiden van je vaardigheden werkt ouderwets lekker.
  • Minpunten
  • Nog minder verhaal dan voorheen. Is een veredelde kopie van het eerste deel. Missies zijn eentonig.

Artikelen

Screenshots