Game info

Conan

Conan is een actie-adventure game met een episch verhaal dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Je neemt de rol aan van Conan de Cimmeriaan en neemt het op tegen verschillende vijanden en een mysterieuze kracht die de wereld langzaam in haar macht krijgt. Je kunt gebruik maken van dodelijke wapens en voorwerpen uit de omgevingen en daarmee reis je door de unieke gebieden van de Hyboriaanse wereld. Als Conan beschik je over een diep gevechtssysteem met verschillende soorten vechtstijlen. Je kunt dankzij een brede infrastructuur verschillende combinaties uitvoeren waarbij zowel grijp-moves, hand-to-hand combat, zwaardgevechten en dual-wielded aanvallen de revenu zullen passeren. De omgevingen zijn zeer interactief, waardoor je alles kunt oppakken wat je ziet. Zo kun je zwaarden, bijlen, speren, fakkels en voorwerpen uit de omgeving gebruiken om vijanden te lijf te gaan.

Nieuwste review

Conan is één van de grootste verrassingen van het jaar. Het vechtsysteem in deze brute hack-and-slasher houdt het midden tussen God of War en Ninja Gaiden en dit spel zou dan ook aan fans van beide games moeten appelleren. Buiten het zeer goed werkende en innovatieve vechtsysteem is er nog het erg brute en bloederige geweld. De game blijft, gedurende zijn ongeveer tien uur durende speeltijd, altijd vermaak en voldoening geven. De vele verschillende combo’s en de manier waarop ze worden weergegeven, maakt de game tot een onmiskenbare topper. Conan is een game die fans van dit genre eigenlijk niet mogen missen.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Innovatief en zeer goed werkend vechtsysteem. Strakke besturing. Je wordt beloond voor het leren van moves. Extreem bloederig en fantastisch weergegeven geweld. Gameplay geeft zeer veel voldoening
  • Minpunten
  • Jatwerk gaat soms ten koste van originaliteit. Op sommige punten ongepolijst

Artikelen

Screenshots