Game info

Call of Duty: Strike Team

Call of Duty: Strike Team brengt de first-person Call of Duty-ervaring naar smartphones en tablets. Spelers kunnen in de game hun team volledig customizen qua mogelijkheden en loadouts. Uniek aan de game is dat spelers kunnen wisselen tussen het gebruikele eerste persoonsperspectief, en gecoördineerde aanvallen met hun team plannen via een derde persoons perspectief. De game speelt zich af in 2020, waarin de spanningen hoog oplopen tussen de belangrijkste landen ter wereld. De Verenigde Staten is plots in gevecht met een nog onbekende vijand. Spelers moeten hun Joint Special Operations Team leiden om de verantwoordelijke voor de aanvallen te achterhalen. Naast een campagne voor één speler bevat de game ook een survivalmodus, waarin spelers moeten overleven tegen golven steeds uitdagendere vijanden. Door leaderboard-support kunnen spelers proberen een hogere score dan hun vrienden te halen.

Nieuwste review

Strike Team doet een nobele poging de kracht van Call of Duty over te brengen op mobiel. Met een combinatie van top down-strategie en first person shooter-actie beschikt de game in ieder geval over een interessante dynamiek. Helaas laten beide gameplay-varianten, net als de besturing, in hun uitwerking iets te veel steekjes vallen om constant op niveau te blijven.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Real-time wisselen tussen schieten en strategie zorgt voor verfrissende actie; een echte Call of Duty-ervaring qua verhaal, uiterlijk en tempo
  • Minpunten
  • Besturing mist op intense momenten precisie; tegelijk richten en schieten werkt omslachtig; balans is niet perfect

Artikelen

Screenshots