Game info

Call of Duty: Modern Warfare 3

De first-person shooter Call of Duty: Modern Warfare 3 speelt zich onder andere af in Amerika, Engeland, Frankrijk en Duitsland. De game bevat een singleplayermodus met een verhaal dat verdergaat waar Modern Warfare 2 gestopt is. Daarnaast heeft de game net als dat deel een Spec Ops-modus, waarin twee spelers al samenwerkend een aantal missies moeten volbrengen. In de Survival Mode moeten spelers het zo lang mogelijk volhouden tegen een steeds groter wordende stroom aan computergestuurde tegenstanders. De competitieve modus is tot slot waarschijnlijk het populairste gedeelte van Call of Duty: Modern Warfare 3. Spelers kiezen hun wapen en een aantal speciale vaardigheden en nemen het tegen elkaar op in verschillende modi op uiteenlopende maps. Naarmate spelers meer ervaren worden, krijgen ze toegang tot meer geavanceerde wapens en vaardigheden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De singleplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3 sluit de trilogie fantastisch af, de Spec Ops-modus is er zowel kwalitatief als kwantitatief op vooruit gegaan en de multiplayermodus is door de betere balans weer verslavend als vanouds. Toch verrast de game allerminst. In die zin wordt het tijd dat de serie weer boven zichzelf uitstijgt, want zeker technisch doet het onder voor genregenoten.</p>
    Score: 85 Uitstekend
    • Singleplayer enerverend als altijd, uitgebreide Spec Ops-modus, verbeterde balans in multiplayer
    • Grafisch gedateerd, meer van hetzelfde

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord