Game info

Burnout Dominator

In Burnout Dominator kun je testen hoe ver je eigenlijk met roekeloos rijden kunt gaan. Het klassesysteem, wat niet in het voorgaande deel zat, is terug. Zodoende heb je nu de Classic, Factory, Tuned, Hot Rod, Super, Race Special en zoals de titel al zegt: Dominator-klasse. Door als een gek rond te rijden zorg je ervoor dat je boostmeter gemaximaliseerd wordt. Ontvlam en leeg je volle boostmeter zonder je auto te crashen om een Burnout te bereiken. Natuurlijk zijn de agressieve tegenstanders ook weer van de partij, zij zullen jou proberen kapot te rijden en andersom geldt uiteraard hetzelfde. Als je een rivaal door een blokkade van een shortcut ramt, kun je deze unlocken en op deze manier weer seconden van je snelste tijd afhalen. Iedere auto biedt de gamer weer een ander soort ervaring en je zult ze allemaal onder de knie moeten krijgen terwijl je aan het driften, smashen en racen bent. Je wint Dominator Points door de races te winnen, je rivalen aan te pakken en de challenges te halen zodat je door kunt gaan naar de dodelijke Dominator series. De PlayStation 2-versie kent overigens een multiplayer-modus voor maximaal twee spelers.

Nieuwste review

Burnout Dominator is voor de PSP bijna nog meer geschikt dan voor de PS2. Met online mogelijkheden en een lokale multiplayer mode is deze versie in ieder geval completer te noemen. Grafisch doet de game ook niet veel onder voor zijn grote broer, hoewel je natuurlijk nooit de console ervaring zal krijgen als met de PS2.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Multiplayer en online stats. Afwisselend door verschillende racemodes en challenges. De game ziet er goed uit. Lekkere besturing. Chain boosting
  • Minpunten
  • Geluid en sountrack zijn van wisselende kwaliteit. Geen Crashmode

Artikelen

Screenshots