Game info

Bully: Scholarship Edition

In Bully: Scholarship Edition speel je de rol van de scholier Jimmy Hopkins. Jimmy is meerdere malen van verschillende scholen afgeschopt en krijgt op de school Bullworth eigenlijk zijn laatste kans. Op school wordt Jimmy lastig gevallen door pestkoppen, vervelende leraren en zal hij er als puber alles aan doen om een vriendinnetje te scoren. Jimmy kan vrij op Bullworth rondlopen en daar allemaal verschillende opdrachten doen. Deze opdrachten hebben vaak te maken met het helpen van andere schoolkinderen om zo wat populairder te worden. Als je geen zin hebt om de normale missies te doen, kun je ook één van de vele minigames spelen. Jimmy kan bijvoorbeeld ook lessen volgen om nieuwe dingen te leren. Deze lessen vormen slechts enkele van de vele minigames die Bully rijk is. Op de kermis valt ook genoeg te doen, je kunt daar bijvoorbeeld ballen gooien op bewegende doelen en racen in karts. Bully: Scholarship Edition is een herziene versie van de PS2-game Canis Canem Edit (in de Verenigde Staten bekend als Bully). Aan deze versie zijn onder andere acht nieuwe missies toegevoegd, vier nieuwe lessen (biologie, muziek, wiskunde en aardrijkskunde), nieuwe kleding en een aantal minigames voor twee spelers.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Bully biedt een open spelwereld aan met een unieke uitstraling en absurde personages. Toch heeft de game wel wat aan kracht ingeboet door de loop der jaren en voelt het allemaal wat gedateerd aan. We vallen misschien wel in herhaling (met alle sequels, prequels en conversies), maar heb je Bully nog nooit gespeeld dan zul je ongetwijfeld een hoop plezier beleven aan deze titel. Ken je Jimmy nog van de Xbox 360 of misschien nog van de PlayStation 2, dan houd je euro’s maar beter in je zak voor een van de toppers die dit najaar hun opwachting maken.</p>
    Score: 70 Goed
    • Bully blijft verfrissend. Meer dan genoeg te doen op Bullworth. Personages trekken de kar met gemak
    • Minigames zijn wat achterhaald. Grafisch vertoont de game wat scheurtjes. Gamepad bijna verplicht

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots Wii


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord