Game info

Building & Co: You are the architect!

In Building & Co: You are the architect! neemt de speler de leiding over een constructieplaats. Je moet rekening houden met je budget, deadlines en technische aspecten. Alles moet zo vlekkeloos mogelijk verlopen en daar komt dus heel wat bij kijken. In totaal zijn er twintig missies die volbracht moeten worden in allerlei stedelijke omgevingen. Je staat er echter niet alleen voor, tijdens het spel kun je de hulp inroepen van onder meer architect- en logistiekadviseurs. Naast dit alles is er ook nog een modus waarin je alle vrijheid hebt te bouwen wat en waar je wilt.

Nieuwste review

Building & Co is een matige game die op geen enkel vlak overtuigt. De game is enorm diepgaand, maar brengt alle mogelijkheden op een verschrikkelijk omslachtige manier. In plaats van spelenderwijs te leren, zit je continu door teksten heen te graven om uit te vogelen wat je nu weer moet doen. Dit, plus het lage grafische niveau en de herhalende muziek, maakt de bouwvakker in je absoluut niet blij.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Alles zelf ontwerpen. Diepgang kan een plus zijn
  • Minpunten
  • Diepgang bedroevend verpakt. Nooit duidelijk wat je moet doen. Tekst bepaalt volgende stap. Audiovisueel onder de maat

Artikelen

Screenshots