Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Battlefield 2

Battlefield 2 is alles wat Battlefield 1942 ook was, maar dan mooier, groter en dus uitgebreider. Het spel speelt zich af in de moderne tijd en als speler heb je de beschikking over moderne wapens en voertuigen. Het grootste verschil met het eerste deel is dat er nu met ruim honderd man tegelijk gespeeld kan worden. Er kan dus met twee teams van vijftig man gestreden worden, waarbij elk team in een aantal kleinere teams wordt verdeeld. De meest ingrijpende gameplay-verandering is de aanwezigheid van een teamleider. Elk team kent een teamleider die alles regelt, die dus zegt waar jij heen moet en wat je daar moet doen. Maar ook geeft de teamleider aan welke voertuigen gebruikt gaan worden en heeft deze persoon een overzicht over het gehele speelveld. Wat vaak voorkwam in de andere twee Battlefield-spellen, is dat het doel wel duidelijk is bij iedereen maar dat er bijna geen samenwerking is tussen verschillende spelers. De teamleider moet dit probleem verhelpen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Battlefield 2 biedt een haast ultieme multiplayerervaring, met veelzijdige gameplay die voor nagenoeg elke gamer wel wat te bieden heeft. Daarnaast is er sprake van een totaalpakket, met uitgebreide opties die het spelen in teamverband bevorderen. Ook de uitgebreide rankings verdienen niets dan lof, je kunt zelfs replays van gespeelde spelletjes downloaden en op je gemak nog eens bekijken!</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Ultieme multiplayer. Veelzijdige gameplay
    • Matige ingame server browser

Artikelen

Screenshots (6)