Game info

Balls of Fury

Balls of Fury is een game die gebaseerd is op de gelijknamige film. Je neemt in deze game de rol aan van de aan lager wal geraakte tafeltennisspeler Randy Daytona. Hij moet proberen weer net zo legendarisch goed te worden als hij was in zijn hoogtijdagen. Randy is namelijk ingehuurd door de overheid om undercover te gaan en de zeer grote crimineel Feng op te pakken. Deze crimineel organiseert elk jaar een tafeltennistoernooi waarin alle verliezers worden geëxecuteerd. Met de Wii-afstandsbediening bestuur je het tafeltennisbatje en moet je je tegenstanders verslaan. In de verhaalmodus speel je als Randy, maar in andere modi, waaronder een multiplayermodus, kun je met één van de acht grote sterren uit de film spelen. Hieronder bevinden zich de slechterik Feng, Master Wong, Maggie en Karl Wolfsachtagg.

Nieuwste review

Alhoewel 2008 pas net van start is gegaan, kan er nu al vastgesteld worden dat Balls of Fury misschien wel het slechtste spel van dit kalenderjaar is. De ongeïnspireerde verhaallijn, de tergende gameplay en de enorm gedateerde graphics maken dit tafeltennisspel tot een heus wanproduct. Lieve ouders en/of verzorgers van een minderjarige Wii-bezitter: laat u niet verleiden door de zachte prijs en het leuke hoesje en koop deze verschrikkelijke titel niet!

1
Score
10
Score: 10
  • Pluspunten
  • Een degelijke onderzetter
  • Minpunten
  • Onplezierige gameplay. Technisch enorm achterhaald. Verschrikkelijke besturing. Frustrerende muziek. Belachelijk slecht verhaal

Artikelen

Screenshots