Game info

Armored Core for Answer

Armored Core for Answer speelt zich af in de verre toekomst, waar de snelle groei van steden en ernstige milieuvervuiling de aarde hebben beschadigd. De mensheid leeft in angst dat het snel afgelopen kan zijn met de planeet. Als huurling kies je één van de kanten binnen het lopende conflict om, naar traditie in de Armored Core-serie, voor hen te vechten in een mech: een grote mechanische gevechtsrobot. Dit doe je in de singleplayer of coöperatieve modus, waarin je bij de laatste met een dertigtal missies met een vriend of vriendin kunt spelen. Daarnaast bevat Armored Core for Answer een multiplayermodus, geschikt voor acht man in totaal, waarin je het opneemt tegen menselijke tegenstanders. Om je te onderscheiden van je vrienden of tegenstanders is het mogelijk je eigen mech uitgebreid aan te passen en zo een unieke gevechtsrobot te creëren.

Nieuwste review

Als je helemaal gek bent van het sleutelen aan gigantische robots met een wapenarsenaal waar je U tegen zegt, dan koop je dit spel waarschijnlijk toch wel. Alle andere gamers raad ik aan om met een grote boog om Armored Core For Answer heen te lopen, want voor hen is dit gewoon niet leuk om te spelen.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Uitgebreide afstelopties
  • Minpunten
  • Valt grafisch erg tegen. Balans in upgrades is ver te zoeken. Veel saaie, ongeïnspireerde omgevingen. Draaicirkel van je mech is te groot

Artikelen

Screenshots