Game info

Age of Conan: Hyborian Adventures

Age of Conan: Hyborian Adventures speelt zich af in de fantasiewereld Hyboria waar jij als aangespoelde slaaf jouw plaats in het door oorlog verscheurde land moet vinden. Jij kunt op ongekend veel manieren jouw stempel nalaten op deze wondere wereld: word je een strijder voor het goede of een volger van het kwaad? Vecht tegen de magische beesten, rovers en nog ontelbaar meer gespuis in de enorme open wereld van deze MMORPG. Gebaseerd op het populaire boek 'The Hour of the Dragon’ van Robert E. Howard volg je in de voetstappen van Conan the Barbarian. In zijn missie naar macht heeft hij de troon bestegen van Aquilonia, een van de drie machtige provincies binnen Hyboria. Bezoek meer dan dertig gebieden met ieder hun eigen uitstraling en eigenschappen. Diepe jungles, brandende woestijnen en donkere kerkers zijn maar wat voorbeelden van de gebieden die je samen met jouw personage in volledige vrijheid doorloopt. Naast de bekende MMO-elementen is er ook gezorgd voor singleplayer-missies die het verhaal van Age of Conan nog eens extra uitdiepen. Er is verder een uniek vechtsysteem ontworpen dat de spelervaring aantrekkelijker moet maken. Dit heb je nodig bij de uitvoerige Player versus Player-mogelijkheden in Age of Conan. Age of Conan richt zich ten opzichte van het vergelijkbare World of Warcraft dan ook meer op de gevechten tussen spelers (PvP) en relatief minder op de gevechten tegen computergestuurde tegenstanders (PvE). Een ander verschil met het populaire World of Warcraft is dat Age of Conan aanzienlijk bruter en gewelddadiger is.

Nieuwste review

Funcom heeft met Age of Conan een goede game weten neer te zetten. De game is op verschillende aspecten vernieuwend en onderscheidt zich daarmee van andere MMO-games. Grafisch is het prachtig voor een MMO, zolang aan de systeemeisen wordt voldaan. De tegenvallende interface en enkele bugs onthouden Age of Conan van een hoger cijfer.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Quests stomen lekker door. Grafische een juweeltje. Vernieuwende aspecten als mounted combat, city building en siege warfare. Veel endgame mogelijkheden voor nog uren speelplezier
  • Minpunten
  • Kleine bugs geven het gevoel dat de game nog niet af is. Interface is een warboel. Systeemeisen zijn stevig

Artikelen

Screenshots