Game info

3D Dot Game Heroes

3D Dot Game Heroes is een Role-Playing Game die terug doet denken aan ouderwetse 8-bit games. Tegelijkertijd schotelt de game wel driedimensionale beelden voor en is het een waar eerbetoon aan games van weleer. De held in 3D Dot Game Heroes moet het koninkrijk Dotnia beschermen door zes magische bollen te vinden die deze wereld beschermen. Je kunt je eigen held met blokken samenstellen en zijn wapens verbeteren. Het zwaard naar keuze kan zo ver uitgebreid worden dat deze uiteindelijke het complete scherm in beslag neemt. Door de wereld van Dotnia verder te verkennen krijg je onder andere nieuwe voorwerpen zoals boemerangs, lantaarns, en een pijl en boog. Hiermee kunnen er vervolgens weer nieuwe puzzels opgelost worden en kom je een stapje dichter bij het verslaan van de Dark King Onyx die Dotnia in zijn greep heeft.

Nieuwste review

3D Dot Game Heroes is een leuke hommage aan de game-industrie. Het avontuur doet je verlangen naar vergane tijden, maar is ook op zichzelf een ervaring om van te genieten.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Hommage aan game-industrie, leuke kerkers, aansprekende visuele stijl, vechten met een reusachtig zwaard, eigen personage maken
  • Minpunten
  • Zwaard wat te krachtig, kerkers niet ontzettend uitdagend

Artikelen

Screenshots