Nieuws
World of Tanks

World of Tanks krijgt nieuwe verhalende content op consoles

Speel drie soorten verhalen

Geschreven door Bob van der Laan op
De console-versie van World of Tanks krijgt drie nieuwe verhalen in de story-modus van het spel.

In World of Tanks krijgen spelers op PlayStation 4, Xbox One, en Xbox 360 de mogelijkheid om de verhalen uit verschillende historische perspectieven mee te maken. Zo kunnen spelers kiezen tussen Amerikaanse, Sovjet en Duitse soldaten uit de Tweede Wereldoorlog, die volgens de verhaallijn nog nooit is afgelopen.

Het eerste deel speelt zich af in het Duits-Poolse plaatsje Sieben Ritter waar spelers Duitsland kunnen verdedigen of de keuze maken om zich aan te sluiten bij het Sovjet leger. In het tweede hoofdstuk genaamd The Connoisseur staat kunst centraal en draait het om welke partij het eerst de schatten in handen heeft; Duitsland of de geallieerden. In het derde en tevens laatste hoofdstuk moet men de strijd bij de Duitse frontlinie aan gaan tegen het Russische leger.

De missies zijn nu gratis verkrijgbaar in World of Tanks. Afgelopen zondag schreven we over de 1.0-update voor de game, die een nieuwe engine en nieuwe graphics met zich meebrengt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spider-Man voor PS4 verschijnt in september, Collector's Edition aangekondigd Eerste live evenement in Far Cry 5 nu beschikbaar
1

Reacties op: World of Tanks krijgt nieuwe verhalende content op consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • marco300

    • 5 april 2018 17:20
    1.0 update nog steeds niet voor consoles?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.