Nieuws
Pokemon go

Update: Nederlands Pokémon Go-evenement op 14 oktober en Suicune in Europa

Suicune is nu verkrijgbaar in Europa

Geschreven door Eline Oosterloo op
Update: Raikou is sinds 30 september niet meer in Nederland te vangen. Suicune is daarvoor in plaats gekomen en zal tot 31 oktober in Europa verkrijgbaar zijn. De base catch rates van deze legendarische pokémon is 2%. Spelers maken uiteraard meer kans de wezens te vangen wanneer er gebruikt gemaakt wordt van items zoals Razz Berries. Volgende week zaterdag 14 oktober gaat het Safari Zone-evenement van start in Amstelveen. Lees het originele bericht hieronder voor meer informatie.
Pokemon Go

Origineel bericht: Niantic heeft op de officiële Pokémon Go-website aangegeven dat het Safari Zone-evenement op 14 oktober plaatsvindt in Nederland.

De ontwikkelaar had eerder dit jaar het Pokémon Go-evenement aangekondigd en zou toen live gaan in Amstelveen op 12 augustus. Omdat tijdens het Pokémon Go Chicago Fest afgelopen juli de servers niet goed werkten en spelers daardoor veel lag ondervonden, werd het Safari Zone-evenement over de hele wereld uitgesteld.

Nu geeft Niantic aan dat de Pokémon Go-gebeurtenis toch zal plaatsvinden op 14 oktober in Stadshart Amstelveen in Nederland. Duitsland, Frankrijk en Spanje kunnen al eerder van het evenement genieten, aangezien daar op 16 september Safari Zone al live gaat. Tijdens dit Safari Zone-evenement verschijnen zeldzame pokémon, zoals Kangaskhan, die normaal gesproken alleen in Australië te vangen is.

Mewtwo
Daarnaast is een Pokémon Go-update uitgebracht, waarin de eerste Exclusive Raid Battle-uitnodigingen zijn verschenen in de staten Californië en Washington. Dit betekent dat de eerste Mewtwo's binnenkort gevangen gaan worden. Het zal niet lang meer duren voor de eerste Raid Battle Pass in Nederland verschijnt en de legendarische pokémon ook hier te vangen is.

Op dit moment is ook Entei verkrijgbaar in Europa. Op 30 september zal deze vervangen worden voor Suicune of Raikou.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Xbox Games with Gold voor oktober zijn nu uit Cuphead
0

Reacties op: Update: Nederlands Pokémon Go-evenement op 14 oktober en Suicune in Europa

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.