Update: Aantal gratis tickets voor Pokémon Go-evenement Nederland verhoogd naar 3.500 | Gamer.nl

Update: Aantal gratis tickets voor Pokémon Go-evenement Nederland verhoogd naar 3.500 | Gamer.nl

Update: Via de Facebookpagina van Stadshart Amstelveen is bekendgemaakt dat er binnenkort 3.500 gratis tickets beschikbaar zullen zijn voor het evenement. Eerder werd aangekondigd dat dit er 2.000 zouden zijn. Het registratieplatform zal binnenkort komen via het Facebookevenement en op de href="http://stadshartamstelveen.nl/">website van Stadshart Amstelveen</a>.

Origineel bericht: Niantic heeft aangekondigd dat er een Pokémon Go Safari Zone-evenement naar Europa komt.

Op 12 augustus vindt het evenement plaats in het stadshart van Amstelveen. Net als in de handheld-rpg's spawnen in speciale zones zeldzame Pokémon, die spelers tijdelijk kunnen vangen. Er zullen onder andere Pokémon uit andere werelddelen verschijnen.

Ook gaat vanaf 22 juli een wereldwijd evenement van start, tijdens het Pokémon Go Fest in Chicago. In Grant Park kunnen spelers bepaalde soorten Pokémon vangen, die voordelen vrijspelen voor spelers in de hele wereld. Zo verhogen water-Pokémon XP en reduceren elektrische Pokémon de afstand voor eieren.

Ook kunnen spelers gelijktijdig Pokémon vangen om de duratie van de bonu en te verhogen en een speciale uitdaging vrij te spelen voor de spelers in Chicago. In onderstaand schema wordt het evenement verder uitgelicht.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou