Update: Mewtwo binnenkort in Nederland verkrijgbaar voor Pokémon Go-spelers | Gamer.nl

Update: Mewtwo binnenkort in Nederland verkrijgbaar voor Pokémon Go-spelers | Gamer.nl

Update: Niantic kondigt vandaag aan dat Mewtwo binnenkort zal verschijnen in gyms over de hele wereld in Exclusive Raid Battles. Deze raids lijken op normale Raid Battles, behalve dat deze alleen op uitnodiging toegankelijk zijn.

Om een uitnodiging te ontvangen voor een Exclusive Raid Battle, moeten spelers recentelijk succesvol een Raid Bo hebben verslagen bij de desbetreffende gym. Spelers die uitgenodigd zijn zullen van te voren berichten ontvangen waarin staat wanneer de raid zal plaatsvinden. Zo kunnen spelers zich voorbereiden en een strategie vormen met andere spelers.

Niantic geeft aan dat Mewtwo de eerste Pokémon zal zijn die in Exclusive Raid Battles verkrijgbaar is, maar dat er snel meer legendarische Pokémon zullen volgen.

Tot slot zullen Articuno, Zapdos, Moltres en Lugia vanaf nu nog verkrijgbaar zijn tot en met 31 augustus.

Origineel bericht: Tijdens een evenement in Yokohama, Japan is Mewtwo te vangen in Pokémon Go.

Mewtwo is vandaag voor het eerst verschenen in Pokémon Go. De legendarische Pokémon uit de eerste generatie is vandaag te vangen in Yokohama, Japan. De raids die Mewtwo bevatten, waarvan er drie zijn, zijn tien uur lang beschikbaar.

Ontwikkelaar Niantic heeft nog niets bekendgemaakt over of en wanneer Mewtwo naar Europa zal komen.

Vanaf vannacht is de legendarische Pokémon Zapdos niet meer verkrijgbaar in legendary raids. Bekijk hieronder de tweet van beroemde Pokémon Go-speler Mystic7.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou