Nieuws
Red Dead Redemption 2

Gerucht: NPC's wijzen de weg in Red Dead Redemption 2

Sprake van een misverstand

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Red Dead Redemption 2 bevat mogelijk een functie die dialogen van NPC's aanpast wanneer de speler de minimap uitschakelt. Wanneer de minimap is uitgeschakeld beginnen NPC's met het geven van aanwijzingen richting het huidige doel. Dit meldt Red Dead News via Twitter.

Update: Door een misverstand is ontdekt dat er wellicht geen sprake is van een wegwijs-feature van NPC's in Red Dead Redemption 2. Volgens VG247 is er sprake van een verkeerde vertaling waardoor eerst werd vernomen dat NPC's de weg wezen voor spelers wanneer de minimap was uitgeschakeld.

Origineel bericht: Met het naderen van de releasedatum voor Red Dead Redemption 2 worden steeds meer (gedetailleerde) functies bekend voor de nieuwe game. Deze immens grote hoeveelheid aan details lichtten wij eerder uit in onze preview. Zo groeit het haar van protagonist Arthur Morgan zoals in het echte leven en kan met het afluisteren van een geheim gesprek tussen NPC's al snel wat extra geld worden verdiend.

Nu is er ontdekt dat Rockstar nog verder gaat in het focussen op details binnen de game. Tijdens de game kunnen er vele gesprekken worden gevoerd met NPC's. Soms gaat het over koetjes en kalfjes en de andere keer is het voor een sidequest. Nu is bekend dat NPC's hun dialogen aanpassen op basis van de keuze of de minimap aan of uit staat.

Zodra Arthur een gesprek aangaat met NPC's krijgt hij handige tips over hoe hij zijn routes en andere bezienswaardigheden zo efficiƫnt kan bereiken. Wanneer de minimap weer wordt aangezet, ontvangt de spelers deze tips niet meer.

Red Dead Redemption 2

Over detail gesproken, Rockstar maakte eerder bekend dat Red Dead Redemption 2 meer dan 200 diersoorten bevat, ieder met zijn eigen karakteristieken.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update fysieke versie Call of Duty: Black Ops 4 beslaat 50GB Assassin's Creed Odyssey heeft grootste spelersbasis van franchise op Steam
2

Reacties op: Gerucht: NPC's wijzen de weg in Red Dead Redemption 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Quintex

  • 9 oktober 2018 14:37
  Had Odyssey niet ongeveer hetzelfde?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Hyuga-Gray

  • 9 oktober 2018 15:15
  Nice

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.