Nieuws
Nintendo

Nintendo registreert handelsmerken voor Endless Ocean en Another Code

Gamebedrijf deed dit op 13 juli

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Nintendo heeft in juli handelsmerken geregistreerd voor de games Endless Ocean en Another Code. Het Japanse bedrijf maakte dit op 31 juli openbaar.

Ontwikkelaar Arika bracht Endless Ocean in 2007 en 2008 uit voor de Nintendo Wii en werd verkocht in Japan en het Westen. In Japan is de game bekend onder de naam Forever Blue. Arika bracht ook een tweede deel uit voor de reeks met de naam Endless Ocean 2: Adventures of the Deep. In Endless Ocean zijn spelers scuba-duikers waar ze onderwater dieren en bezichtigingen moeten observeren en fotograferen.

Endless Ocean

Ontwikkelaar Cing bracht Another Code: Two Memories in 2005 uit voor Nintendo DS. Daarnaast werd er nog een vervolg uitgebracht voor de Wii met de naam Another Code R: A Journey into Lost Memories. Deze game werd alleen uitgebracht in Japan en Europa. Cing sloot in 2010 zijn deuren vanwege een faillissement.

Het is niet duidelijk wat de reden is voor de registraties. Mogelijk zijn nieuwe delen van beide franchises in de maak of worden eerder uitgebrachte games opnieuw uitgebracht. Een andere mogelijkheid is dat Nintendo dit puur doet om hun intellectueel eigendom te beschermen.

Another Code R

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft kondigt doorzichtige Phantom Black Xbox One-controller aan Terugkerende levels Super Smash Bros. Ultimate vergeleken met Wii U-versie
1

Reacties op: Nintendo registreert handelsmerken voor Endless Ocean en Another Code

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 15 augustus 2018 12:02
    Endless Ocean was best een chill spel.. ik werd er wel relaxed van.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.