Nieuws

Nintendo: 'Online dienst voor Switch biedt aantrekkelijke producten'

De volgende aankondiging wordt het wachten waard

Geschreven door Jacco Peek op
Tijdens een recente investeerdersbijeenkomst heeft Nintendo-president Tatsumi Kimishima gezegd dat de aankomende online dienst voor de Switch het wachten waard wordt.

Toen Kimishima werd gevraagd hoe het bedrijf de dienst aantrekkelijk maakt voor het publiek zei hij dat Nintendo bepaalde ‘producten’ zal bieden die bij gamers in de smaak vallen.

“We hebben wat ideeën voor hoe we Nintendo Switch Online aantrekkelijk kunnen maken als een betaalde dienst. Ik denk dat onze volgende aankondiging het wachten waard wordt.”

Recent werd bekend dat de releasedatum voor de dienst is verplaatst naar september 2018. Inmiddels is de Nederlandse pagina online verschenen, waarin wordt vermeld dat een abonnement 19,99 euro per jaar kost. Hiermee kunnen spelers online gamen, krijgen ze kortingen in de Nintendo eShop en worden retrogames beschikbaar gesteld.

In de bijeenkomst werd ook gesproken over andere onderwerpen. Onder andere werden er vragen beantwoord over Nintendo Labo en de toekomst van de Switch en mogelijke toekomst van een Super Mario-animatiefilm.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer aanwijzingen voor Bandai Namco als ontwikkelaar van Metroid Prime 4 Review: Sennheiser GSP 600 Gaming Headset
2

Reacties op: Nintendo: 'Online dienst voor Switch biedt aantrekkelijke producten'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • bashnag

  • 12 februari 2018 10:54
  20 euro per jaar vindt ik prima.
  Benieuwd wat ze ons kunnen bieden ^^

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  N0rthstar

  • 12 februari 2018 16:19
  Ik zou het bijvoorbeeld fantastisch vinden als ze alle pokemon episodes beschikbaar zouden stellen om te streamen. Ze doen al een soortgelijk iets met het nintendo channel op de 3DS, maar het aanbod is daar beperkt tot de eerste paar seizoenen. Dit zou een ideale "nintendo netflix" mogelijkheid zijn voor hen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.