Nintendo Switch Online-abonnementsdienst verschijnt in tweede helft van september | Gamer.nl

Nintendo Switch Online-abonnementsdienst verschijnt in tweede helft van september | Gamer.nl

Nintendo laat via een href="https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1027721260556578817?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1027721260556578817&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gamespot.com%2Farticles%2Fnintendo-switch-paid-online-membership-launch-wind%2F1100-6461074%2F" rel="noopener noreferrer" target="_blank">tweet</a> weten dat de abonnementsdienst Nintendo Switch Online in de tweede helft van september uitkomt.

Nintendo Switch Online is een eerder aangekondigde dienst waar spelers een abonnement dienen te hebben om online games te kunnen spelen op de Nintendo Switch. Sinds het uitbrengen van de console in maart vorig jaar is het online spelen op de Switch altijd gratis geweest. Het bezitten van een abonnement op deze dienst geeft de speler ook de mogelijkheid om gamesaves in de cloud op te slaan en een bibliotheek aan NES-games die steeds verder wordt uitgebreid.

Nintendo stelt verschillende abonnementen beschikbaar voor de dienst. Zo kan men kiezen voor een maandelijks lidmaatschap voor 4 euro, drie maanden voor 8 euro en twaalf maanden voor 20 euro. Daarnaast is er ook een speciaal gezinslidmaatschap beschikbaar voor 35 euro voor twaalf maanden. Met dit abonnement kunnen er maximaal acht verschillende Nintendo-accounts gekoppeld worden.

De prijs voor een jaar lidmaatschap is bij Nintendo aanzienlijk goedkoper dan bij PlayStation of Xbox, hoewel deze diensten andere extra's aanbieden naast onlinge gaming. Bij beiden is de prijs voor twaalf maanden lidmaatschap ongeveer 60 euro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou