Geruchten noemen Black Ops 4 als volgende Call of Duty | Gamer.nl

Geruchten noemen Black Ops 4 als volgende Call of Duty | Gamer.nl

Volgens twee bronnen wordt de volgende Call of Duty mogelijk Black Ops 4 en zou ook een Switch-versie in de maak zijn.

Dat vertelt een anonieme bron tegenover vgculturehq en Marcus Sellars op Twitter. Sellars werkt voor verscheidene Nintendo-websites en lekte eerder het bestaan van de Dark Soul-remaster, wat later waar bleek te zijn. Volgens hem is Treyarch, de ontwikkelaar achter onder andere de Black Ops-serie, al volop aan de slag met Black Ops 4 en komt er ook een Switch-versie die gebruikmaakt van de HD Rumble-functie en motion controls. Welke studio deze Switch-versie zou ontwikkelen is nog niet bekend.

Marcus Sellars levert echter geen bewijs en op Twitter wordt veel gediscu ieerd over of het wel echt waar is. Ook heeft vgculturehq geen bewijs getoond en hebben Activision en Treyarch allebei nog geen uitingen gedaan over de volgende Call of Duty-game.

De laatste game van Treyarch was Call of Duty: Black Ops 3 in 2015. Sindsdien maakte Infinity Ward in 2016 Call of Duty: Infinite Warfare en verscheen vorig jaar Call of Duty: WW2 van Sledgehammer Games. In 2018 is Treyarch dus weer aan de beurt om een game in de shooterserie af te leveren.

In november waren wij behoorlijk enthousiast over Call of Duty: WW2 "Spelers die snakten naar het rauwe militaire gevoel van eerdere Call of Duty-delen zijn hier aan het goede adres."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou