Hogwarts Legacy: de beste Talents om snel vrij te spelen

Hogwarts Legacy: de beste Talents om snel vrij te spelen

Hogwarts Legacy schotelt een scala aan mogelijkheden voor, waaronder tal van vaardigheden die dit magische avontuur wat makkelijker maken. Hieronder lichten we de beste Talents in de game uit om zo vroeg mogelijk vrij te spelen.

Hogwarts Legacy heeft - net als tal van andere openwereldgames - een enorme selectie aan vaardigheden om vrij te spelen. Deze bieden spelers extra opties tijdens zijn vrij te spelen met Talent Points. Met vijf categorieën om uit te kiezen en in totaal 48 verschillende talenten om te vergaren, is de keuze reuze. Toch zijn sommige talenten handiger om zo snel mogelijk te spelen. 

Hogwarts Legacy

Core Talent: Basic Cast Mastery

We trappen af met Basic Cast Mastery, een talent dat vanaf level vijf vrijgespeeld kan worden Met dit talent wordt de cooldown-periode die standaard op spreuken zit verlaagd. Hierdoor kun je dus sneller standaard spreuken gebruiken om vijanden mee aan te vallen. 

Hogwarts Legacy

Core Talent: Spell Knowledge 1, 2 & 3

In het tabje met Core Talents staan ook drie niveaus van Spell Knowledge. Daarmee kun je een extra set aan spreukopties vrijspelen om tussen te wisselen tijdens gevechten. Wanneer je tegen grotere groepen of lastige vijanden strijdt, is het handig om een groot arsenaal aan opties te hebben. 

De eerste twee levels zijn beiden vrij te spelen met Talent Points vanaf level vijf, waarna het laatste level vanaf level 16 te vergaren is.

Hogwarts Legacy

Dark Arts Talent: Disarming Curse

Het volgende belangrijke talent om vrij te spelen is vooral fijn voor iedereen die niet bang is om kennis te maken met de duistere zijde van de tovenaarswereld. De Dark Arts Talent Disarming Curse is namelijk ontzettend handig tijdens het vechten tegen andere tovenaars en heksen. 

Wanneer je de ontwapeningsspreuk Expelliarmus gebruikt, zorgt dit talent ervoor dat vijanden vervloekt raken. Hierdoor kun je meer schade aanrichten bij de vijand met andere spreuken en dat allemaal dankzij een talent dat je vanaf level vijf vrij kunt spelen.

Hogwarts Legacy

Dark Arts Talent: Blood Curse

Naast de Disarming Curse is er nog een andere vloek die je enorm kan helpen in de eerste uren van Hogwarts Legacy. Wederom is de voorwaarde dat je niet bang bent om wat duistere magie te gebruiken. 

Het gaat om het talent Blood Curse. Dit zorgt er voor dat de schade die je aanricht bij een vervloekte vijand ook effect heeft op alle andere vervloekte vijanden binnen een gevecht. Het zorgt dus als het ware voor een domino-effect. Zeker als je eerst Disarming Curse hebt gebruikt!

Room of Requirement Talent: Edurus Potion Potency

Wie een talent onder het Room of Requirement Talent-tabje wil kiezen, maakt de beste keuze met de Edurus Potion Potency. Hierdoor worden Edurus-toverdranken een stukje beter. Deze zorgen er voor dat je tijdelijk onkwetsbaar bent, terwijl je ook aanvallen terugkaatst richting de vijanden.

Hogwarts Legacy

Room of Requirement Talent: Headache

Wie Harry Potter en de Geheime Kamer heeft gezien, weet dat Mandrakes tot de vervelendste wezens van de toverwereld horen. In Hogwarts Legacy maken de schreeuwende gedrochten ook hun opwachting en zijn ze in aanvallend opzicht te gebruiken. 

Wanneer je het talent Headache vergaard, kun je het effect dat Mandrakes achterlaten op vijanden vergroten. Zo richt je meer schade aan met de krijsende monsters en blijft het effect langer werken. Je kunt dit talent wel pas op level 16 vrijspelen.

Hogwarts Legacy

Spells Talent: Accio Mastery

Onder het tabje Spells Talents zijn tal van opties te vinden om spreuken te verbeteren. Toch is er één spreuk die je het beste als eerste kunt verbeteren en dat is Accio Mastery. De spreuk waarmee je dingen naar je toetrekt, heeft namelijk twee voordelen. Ten eerste kun je objecten in de wereld gemakkelijker naar je toe trekken. Daarnaast kun je tijdens gevechten vijanden met bepantsering naar je toe trekken, waarmee je ze even verward en je schade aan kunt richten. Eventueel kun je deze vijand daarna gebruiken als schild, indien je tegen een groepje kwaadaardige tovenaars of heksen vecht.

Spells Talent: Incendio Mastery

Mocht je wat minder tactisch willen spelen tijdens gevechten, dan is er nog een tweede optie binnen de Spells Talents die de moeite waard is. Het betreft Incendio Mastery. Deze Talent heeft wat meer destructieve kracht om vijanden mee uit te schakelen. Via deze vaardigheid tover je een ring van vuur rond je voeten om vijanden mee te pijnigen. Ook dit talent kun je vanaf level vijf krijgen als je genoeg Talent Points hebt.

Hogwarts Legacy

Stealth Talent: Sense of Secrecy 1

Talenten die het sluipen door de spelwereld makkelijker maken moeten zeker niet genegeerd worden. Zo is daar Sense of Secrecy 1, een vaardigheid die je onder het tabje Stealth Talents terugvindt. Vanaf level vijf kun je dit talent vrijspelen, waarna vijanden je een stuk moeilijker kunnen spotten wanneer je door gebieden rondsluipt.

Stealth Talent: Human Demiguise

Tot slot is er ook een talent die niet zou misstaan bij Harry Potter zelf. De 'jongen die leefde' maakte er een gewoonte van om door Zweinstein te sluipen en met het talent Human Demiguise kun je dit in Hogwarts Legacy een stuk gemakkelijker doen. Hierdoor kun je namelijk vrijer rondlopen wanneer je de spreuk Disillusionment gebruikt. Het talent kun je vanaf level vijf verkrijgen.

Hogwarts Legacy

Met bovenstaande tien Talents ben je verzekerd van een magische start in Hogwarts Legacy. Lees vooral Denians Hogwarts Legacy-review er op na: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

spoilers zelfs al voor het spel echt beschikbaar is ;) vroeger kon je nog eens een game ontdekken maanden nadat deze al uit was. Ik heb niks tegen dit artikel, maar vroegah waren sommige dingen toch beter ;)

0
test

@Pinopokie Maar er staat niks spoilery in de titel, toch? Dus je kunt er zelf voor kiezen of je enige hulp of richting wilt of compleet blind blijft :P

0

Aanbevolen voor jou