Zombies en operators in eerste beelden van Rainbow Six Siege: Outbreak | Gamer.nl

Zombies en operators in eerste beelden van Rainbow Six Siege: Outbreak | Gamer.nl

Ubisoft toont de eerste gameplaybeelden van de Rainbow Six Siege-utibreiding Outbreak.

De beelden zijn verdeeld in twee video's die elk focu en op iets anders. In Chimera Operators Gameplay and Starter Tips worden de twee nieuwe personages toegelicht. Finka kan haar hele team tijdelijk voorzien van extra levenspunten. Dit kan zelfs spelers die tijdelijk uitgeschakeld zijn weer overeind helpen. Lion heeft een onverwoestbare drone die bewegende tegenstanders kan detecteren.

In de tweede video zien we de tijdelijke modus Outbreak. Hierin proberen maximaal drie spelers te voorkomen dat het zombie-virus verder verspreidt dan het al gedaan heeft. Er zijn vijf verschillende soorten zombies die allemaal hun eigen gedragspatroon hebben.

Deze details voor de Rainbow Six Siege-uitbreiding werden bekend gemaakt tijdens de kampioenschappen in Montreal. In dit toernooi namen zestien teams het tegen elkaar op. De prijzenpot was $500.000. De wedstrijd liep van 13 tot en met 18 februari.

Eerder deze maand werd al bekendgemaakt welke operators beschikbaar zijn voor de tijdelijke gamemodus. Tijdens het evenement zijn er speciale Outbreak-packs beschikbaar waar speciale cosmetische voorwerpen in zitten. Er zijn in totaal vijftig verschillende items en in elke pack zit er één. Na de eerste Outbreak-game krijgen spelers vier van deze packs cadeau.

Rainbow Six Siege verscheen in 2015 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou