Nieuws
Rainbow Six Siege

Details over Rainbow Six Siege-uitbreiding Outbreak bekend

Tijdelijk evenement start op 6 maart

Geschreven door Arran Winmai op
Details van de aankomende Rainbow Six Siege-update Outbreak zijn bekendgemaakt door Ubisoft.

Outbreak wordt een gratis update voor Rainbow Six Siege die gedurende vier weken een nieuwe coöperatieve-modus brengt. Spelers kunnen samen met twee vrienden een mysterieuze bedreiging bevechten in Outbreak is tijdelijk speelbaar van 6 maart tot en met 3 april.

Het idee achter Outbreak draait om een geheimzinnige capsule die is neergestort uit de ruimte. Daar zat een gevaarlijke parasiet in die het gebied infecteert en de inwoners van het stadje in monsters verandert. Een quarantine houdt de infectie tegen, maar dit kan elk moment veranderen.

Er zijn verschillende monsters die recht op de spelers af rennen en zelfs door muren heen breken. Spelers moeten snel reageren maar ook slim en tactisch te werk gaan. De modus heeft twee moeilijkheidsgraden. In de moeilijkere stand staat friendly fire aan en zijn de monsters een stuk sterker.

Niet alle operators zijn beschikbaar in Outbreak omdat hun vaardigheden niet even relevant zijn. De volgende personages zijn beschikbaar: de twee nieuwe Operation Chimera Operators, Smoke, Ying, Buck, Kapkan, Ash, Doc, Tachanka, Glaz en de Recruit.

Tenslotte kunnen er vijftig cosmetische voorwerpen worden verzameld kunnen tijdens het evenement. Deze kunnen gevonden worden in de zogeheten Outbreak-packs. In elke pack zit een uniek voorwerp van de Outbreak-verzameling. Deze packs kunnen alleen gekocht worden tijdens het evenement en spelers krijgen na hun eerste wedstrijd Outbreak vier packs cadeau.

Meer informatie is te vinden op de Rainbow 6 Siege-website.

Dit artikel delen:

Lees meer

Season pass met gratis exemplaar van Far Cry 3 en story trailer voor Far Cry 5 onthuld Microsoft haalt omstreden Logan Paul-game uit Xbox Store
2

Reacties op: Details over Rainbow Six Siege-uitbreiding Outbreak bekend

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  shadowfirenl

  • 2 februari 2018 16:58
  Dit klinkt erg vermakelijk, normaal ben ik niet zo van die "wave" shit met hordes vijanden die op je af komen maar dit klinkt toch wel tof…. Rainbow Six is sowieso verreweg de tofste game die ik afgelopen tijd het meeste gespeeld heb. Het enige dat jammer blijft de community, constant spelers die in ranked matches eerder weg gaan…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  garciagarcia

  • 7 februari 2018 12:38
  @shadowfirenl speel je op de PC? Dan kunnen we wellicht samen gamen, ik word ook doodmoe van random teams met leavers of prutsers

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.