Game info

Sports Champions

Sports Champions is een game die gebruik maakt van de PlayStation Move-bewegingscontroller. In de game kunnen spelers het in verschillende sporten tegen elkaar opnemen, zoals boogschieten, gladiatorengevechten en tafeltenniswedstrijden. De sporten bestuur je door met de Move-bewegingscontroller op het scherm te richten. Zo mik je jouw pijlen en span je de boog via de Move-controller en bijbehorende Navigation-controller bij het boogschieten. Er zijn zes sporten te beoefenen en je kunt met vier spelers in deze sporten strijden om de medailles.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Sports Champions is de enige game in de line-up van de PlayStation Move die een duidelijk beeld van de mogelijkheden van de controller geeft en voldoende om het lijf heeft om op eigen benen te staan. De sporten zijn gevarieerd, werken accuraat en grafisch is de game erg gedetailleerd. De presentatie had alleen wat spannender gemogen en wat ons betreft had een groter aanbod aan verschillende sporten ook niet misstaan.</p>
    Score: 70 Goed
    • Sporten besturen zeer nauwkeurig, grafisch indrukwekkend
    • Heel klinisch uiterlijk, sommige sporten zul je niet lang blijven spelen

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord